Fotbollsresor England

Fotboll i England

Här är din guide med tips till hur du får tag i fotbollsbiljetter till din fotbollsresa i England.

Vill du veta av företag som säljer fotbollresor och mer generella tips för att köpa fotbollsbiljetter så finns det mer att läsa under sidan fotbollsresor.

Arsenal

Klubben Arsenal året 1886. Vill du åka till London för att se på fotboll på din resa så finns det olika allternativ för dig som vill skaffa fotbollsbiljetter på egen hand. Ett tips är att du som via arsenal.com försöker få tag på biljeter, detta kan dock vara ganska svårt. Ett annat tips för biljetter till arsenals matcher på Emirates Stadium är att gå genom den svenska suporterklubben Arsenal Sweden som ibland har biljetter till matcherna på Emirates Stadium.

Chelsea F.C

Londonklubben Chelsea spelar sina fotbollsmatcher på Stamford Bridge med en kapacitet på dryga 42 000 åskådare. Vill man få tag i fotbollsbiljetter till Chelseas hemmamatcher på egen hand så kan man enklast vända sig till klubbens hemsida för att beställa fotbollsbiljetter genom den. Ett annat allternativ för den som vill införskaffa sina fotbollsbiljetter på egen hand till Chelseas fotbollsmatcher kan också bli medlem i den svenska supporterklubben Chelsea Supporters Sweden som kan hjälpa till med biljetter till matcherna.

Läs mer om London i MyGuide reseguide över London.

Generella tips för bokning av fotbollsbiljetter till din fotbollsresa i England på egen hand är att du kan ta en titt på nedanstående hemsida för att se om du hittar biljetter till den fotbollsmatch som du vill erhålla fotbollsbiljetter till:

Vill du veta mer om respektive supporterklubb och vad dom kan erbjuda är svenskafans en bra sida att läsa mer om lagen och supporterklubbarna.

Senast ändrad: lördag 27 januari 2007

Boka resor och hotell

Supersaver
Travelstart

lördag 26 september 2015

MyGuide på Twitter

MyGuide på Twitter.
Följ myguideseMyGuidese Twitter.

torsdag 22 april 2010

Resnytt

MyGuide kan nu stolt presentera de sensaste resenyheterna direkt på MyGuide. Genom ett partnerprogram tillsammans med MyNewsdesk.

fredag 04 december 2009

Resa Prag

Tid att resa till vackra Prag. Här hittar du information inför din resa till Prag.

Läs mer: Resa Prag.

tisdag 06 maj 2008

Boka skidresa

Vintern närmar sig med stormsteg och skidresan lockar många. Med SAS kan du boka flyg billigt till din skidresa.

onsdag 12 december 2007

Boka fotbollsresa

Fotbollen i Europa drar in på den andra halvan av säsongen. Här hittar du information inför din fotbollsresa.

Fotbollsresa England
Fotbollsresa Spanien
Fotbollsresa Italien

söndag 09 december 2007

Blogg om resor

Besök resebloggen och få de senaste reseerbjudandena.

måndag 15 oktober 2007