Resguide Rom

Rom från invånarnas egna sida

Denna reseguide från MyGuide presenteras i samarbete med All about Rome. All about Rome ger dig som besökare i Rom information, råd och tips direkt på plats från den eviga staden Rom.

Den eviga staden är verkligen evig! Det är med enorm kraft antikens och den katolska kyrkans inverkan på Roms stadsbild kommer att slå dig första gången du kommer dit. Antiken ligger som en slöja över staden och du kommer inte undan. Vart du än sätter din fot kommer du att stöta på byggnader och utgrävningar från antiken eller kyrkor och andra byggnadsverk som Vatikanstaten låtit uppföra runt om i staden. Colosseum, Fontana di Trevi, Spanska Trappan och Peterskyrkan. Det är mäktiga sevärdheter som staden Rom erbjuder och om det så vore enbart för dessa är Rom värt ett besök. Det är en stad utan motstycke i världen.

Men Rom är så mycket mer än de mest kända sevärdheterna, den goda maten och det utsökta vinet. Vem har hört talas om Garbatella, EUR, Villa Pamphili, San Lorenzo och Gianicolo?

Den här guiden ger dig utförlig information om allt det du måste se när du kommer till Rom, men även om de kvarter och ställen som turister vanligtvis inte besöker, intressanta ställen som bär på sin egen historia och där dagens verkliga Rom visar sig. Det finns många attribut som passar på Rom: parkernas stad, arbetarkvarterens stad, fotbollens stad, marknadernas stad, jazzens stad, ja listan kan göras lång och den här guiden har med allt.

Om - All about Rome

Vi som erbjuder dig den här informationen är själva bosatta i Rom och vi känner till vad som är värt att se och vad du kan hoppa över. Vi erbjuder en unik tjänst byggd på egna erfarenheter och vi vet vad som händer i staden just när du ska dit. Dessutom kan du läsa om våra egna smultronställen, få en mängd praktisk information, ställa frågor direkt till oss samt boka hotell och flyg till mycket bra priser.

Denna turistguide till Rom presenteras i samarbete med All about Rome.

Läs hela reseguiden på:
www.allaboutrome.se

Senast ändrad: måndag 23 augusti 2010

Boka resor och hotell

Supersaver
Travelstart

lördag 26 september 2015

MyGuide på Twitter

MyGuide på Twitter.
Följ myguideseMyGuidese Twitter.

torsdag 22 april 2010

Resnytt

MyGuide kan nu stolt presentera de sensaste resenyheterna direkt på MyGuide. Genom ett partnerprogram tillsammans med MyNewsdesk.

fredag 04 december 2009

Resa Prag

Tid att resa till vackra Prag. Här hittar du information inför din resa till Prag.

Läs mer: Resa Prag.

tisdag 06 maj 2008

Boka skidresa

Vintern närmar sig med stormsteg och skidresan lockar många. Med SAS kan du boka flyg billigt till din skidresa.

onsdag 12 december 2007

Boka fotbollsresa

Fotbollen i Europa drar in på den andra halvan av säsongen. Här hittar du information inför din fotbollsresa.

Fotbollsresa England
Fotbollsresa Spanien
Fotbollsresa Italien

söndag 09 december 2007

Blogg om resor

Besök resebloggen och få de senaste reseerbjudandena.

måndag 15 oktober 2007